Rotator - FELT ciklokros Rotator - FELT triatlon Rotator - BULLS 2016 Copperhead plus 27,5 Next Level Rotator - Prikolice za kolesa VK

BIKE CENTER MARIBOR

Erjavčeva 5

2000 Maribor

Tel.: (02) 420 18 36

info@bike-center.si

Zimski delovni čas

pon.-pet.: 10.00 - 18.00
sob.: 09.00 - 13.00
ned., prazniki: zaprto

V kolikor želite, da se Vam posebej posvetimo, prosimo pokličite za termin.

 
PRIKOLICA ZA PREVOZ DO 20 KOLES
PRIKOLICA ZA PREVOZ DO 20 KOLES
PRIKOLICA ZA PREVOZ DO 20 KOLES
PRIKOLICA ZA PREVOZ DO 20 KOLES
PRIKOLICA ZA PREVOZ DO 20 KOLES
PRIKOLICA ZA PREVOZ DO 20 KOLES
PRIKOLICA ZA PREVOZ DO 20 KOLES
17. 2. 2017
Pa jo končno imamo - profesionalno prikolico za prevoz do 20 koles!

Z veseljem sporočamo, da smo postali zastopniki* nizozemskega podjetja VK International, ki je specializirano za proizvodnjo prikolic za prevoz koles in prevlek za kolesa.

"BIKE CATERING" in "BIKE SHUTTLE":
Za podporo našega dela na področju kolesarskega turizma smo nabavili prikolico, ki je naenkrat sposobna prepeljati do 20 koles.
Na ta način bomo še lažje nudili podporo hotelom in kolesarskim skupinam s svojo floto koles za izposojo ali prepeljali njihova kolesa. Kolesarski izleti lahko tako postanejo bistveno zanimivejši in potekajo samo v eno smer.
Dejavni smo zlasti na Dravski kolesarski poti, Poti ob Muri in severovzhodni Sloveniji. Po potrebi smo prisotni tudi na avstrijskem Štajerskem, Madžarskem in Hrvaškem.

Prikolice VK International so nekaj posebnega, saj zaradi pnevmatskih vzvodov omogočajo zelo hitro nakladanje in razkladanje. Kolo se fiksira na pnevmatikah in tako se bistveno zmanjša možnost poškod koles med transportom.

Vsem zainteresiranim se priporočamo s svojimi uslugami. Prevažamo tudi prtljago. Po potrebi smo lahko tudi kolesarski vodniki. Če ste hotel, penzion ali turistična organizacija in se zanimate za naše usluge nam pišite na info@bike-center.si


PRODAJA:
Če ste podjetje ali turistična organizacija in si želite imeti profesionalno prikolico za prevoz koles, vam kot zastopniki* nizozemskega podjetja VK INTERNATIONAL lahko pomagamo. Na voljo so prikolice različnih dolžin in izvedb.
Vaše povpraševanje pošljite na  info@bike-center.si.

 

* BIKE CENTER MARIBOR je uradni zastopnik za izdelke VK International za področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore in Makedonije.
Za dodatne informacije nas prosimo kontaktirajte na info@bike-center.si

Trenutno niste prijavljeni
Prijava
Registracija
Naročite se na pisemske novice in kupujte ceneje!
Pošlji
Dostava
Brezplačna dostava nad 100 €!
Servis
Servis
Oglejte si cenik naših servisnih storitev ...